Latinica / Ćirilica

Izaberite boju:

USD EUR

Lečenje začinima

Osim korišćenja u kuhinji, svaki začin ima svoju dragocenu lekovitu vrednost, što omogućava da ga koristimo i kao lek u raznim prilikama. Veoma je zanimljivo saznati kako se možemo izlečiti cimetom, kimom, biberom i dr. Mnogobrojni začini, lekovita vrednost i primena u lečenju i kulinarstvu: kardamom, asafetida, karanfilić, muskatni oraščić, vanila, anis, kim, đumbir, korijander, kurkuma, kari, čili...
Čitaj dalje

Detaljne informacije o knjizi:

Autor: S. K. Vanjkevič (izabrala i priredila)
ŽanrZdravlje, medicina
Izdavač: Aruna
ISBN:86-903403-7-8
Br. strana:82
Povez:broširan
Jezik:Srpski
Format:20cm
Dodaj u listu želja Preporuči prijatelju

Lečenje začinima

Osim korišćenja u kuhinji, svaki začin ima svoju dragocenu lekovitu vrednost, što omogućava da ga koristimo i kao lek u raznim prilikama. Veoma je zanimljivo saznati kako se možemo izlečiti cimetom, kimom, biberom i dr. Mnogobrojni začini, lekovita vrednost i primena u lečenju i kulinarstvu: kardamom, asafetida, karanfilić, muskatni oraščić, vanila, anis, kim, đumbir, korijander, kurkuma, kari, čili...

Dodaj komentar

Da bi ostavio komentar treba da budeš prijavljen Prijavi se

Povezani proizvodi

Knjige na osnovu tvog interesovanja

Za prikaz knjiga koje će te zanimati potrebno je da se prijaviš Prijavi se Prednosti prijave i otvaranja DK naloga?