Latinica / Ćirilica

Izaberite boju:

USD EUR

Goran Milenković: Bio sam ponosan na svoju prvu ličnu kartu

Preduzetnička priča na portalu BizLife

Goran Milenković otvorio je internet knjižaru 2002. godine, a dve godine kasnije, zajedno sa ocem Milanom, i izdavačku kuću „Dobra knjiga“ iz Beograda. Mesecima je radio, zajedno sa programerima, na izgledu e-knjižare i atraktivnoj ponudi za posetioce.

„Jednostavno sam želeo da otvorim internet knjižaru. Privatnim poslom počeo sam da se bavim dok sam učio gimnaziju. Sećam se da sam bio veoma ponosan na svoju prvu vizit kartu koju sam podelio društvu iz odeljenja, kao i profesorima. Dobru knjigu je osnovao moj otac Milan, posle mnogo ubeđivanja, 2004. godine, dok sam ja paralelno radio i studirao menadžment na FON-u“, rekao je Goran.

Ceo intrvju pročitakte OVDE.

Internet knjižara Dobra knjiga kao dobar primer

U udžbeniku Digitalni marketing

U knjizi Digitalni marketing - integrisani pristup, autorke Beba i Mira Rakić su koristile primer naše Internet knjižare www.dobraknjiga.rs

Priložене datoteke:

Magazin "Poslovna žena"

Pilog o novim naslovima iz Dobre knjige

Novi magazin

prilog o izdanju "33x kako postati slikar"

Magazin Ona

Lara Đorđević - intervju

Ledeno čudovište

Ledeno čudovište, Dejvid Valijams, Toni Ros

Ledeno čudovište, Dejvid Valijams, Toni Ros

LEDENO ČUDOVIŠTE JE ODLEĐENA MAMUTICA. NAPUŠTENO SIROČE JE NAPUŠTENO SIROČE. NJIH DVE SU U EPSKOJ AVANTURI!

Elsi je siroče na ulicama Londona, a godina je 1899. Živi u domu za neželjenu decu, kakvih je mnogo u to vreme. Život nije dobar prema njoj. Ni ljudi nisu.

Elsi mora da pobegne, ako želi da preživi. Život na ulici nije joj stran, ali ponekad su noći mnogo hladne. I tada je Prirodnjački muzej odlično pribežište.

Jednog dana, u muzej stiže novi eksponat, toliko značajan da je čak i kraljica Viktorija došla da ga vidi. Mamut, pronađen na Arktiku, zamrznut već 10.000 godina, stigao je kao neprocenjiva dragocenost spremna da joj se posetioci dive. Čitav London sjatio se da pozdravi pridošlicu u ogromnoj kocki leda.

Smeštena u viktorijansko doba, ovo je priča o desetogodišnjoj devojčici i 10.000 godina staroj mamutici. Ne, to zapravo ne odgovara istini: mamutica je zaleđena 10.000 godina, ali je mladunče. Elsi i mamutica imaju nešto zajedničko: obe su deca i obe su same na svetu.

Jedan davno zaboravljeni ludi naučnik još uvek živi u lagumima Prirodnjačkog muzeja, iako su svi zaboravili na njega. Jedan njegov izum, jedno siroče bolećivo na drugo usamljeno biće, jedna luckasta spremačica i čudo može da počne.

Nisu njih troje jedini.