Latinica / Ćirilica

Izaberite boju:

USD EUR

Promocije knjige Ceca - priča o Svetlani Kitić

Četvrtak, 6. decembar 2012.

Najboljoj rukometašici sveta svih vremena

Promocije knjige Ceca - priča o Svetlani Kitić Promocije knjige Ceca - priča o Svetlani Kitić Promocije knjige Ceca - priča o Svetlani Kitić Promocije knjige Ceca - priča o Svetlani Kitić Promocije knjige Ceca - priča o Svetlani Kitić Promocije knjige Ceca - priča o Svetlani Kitić

Od početka Evropskog prvenstva u rukometu za žene održano je nekoliko promocija biografije najbolje rukometašice sveta svih vremena, Svetlane Cece Kitić. Predstavljeni su i izdanje na srpskom i na engleskom jeziku.

U okviru sportske tribine "Budi zdrava, budi jaka, budi fit", jedne od tri tribine akcije"Ženska strana sporta" koju je pokrenuo Vršački atletski klub 1926, promocija je održana 5. decembra u Velikoj sali Opštine Vršac, koja je bila mala da primi sve zainteresovane koji su želeli da upoznaju Cecu Kitić, da se fotografišu sa njom ili da dobiju potpisanu knjigu.

Na tribini su o zdravom životu, kao i o biografiji najbolje rukometašice sveta svih vremena govorili: Svetlana Ceca Kitić, Svetlana Vujčić, autorka knjige "Ceca - priča o Svetlani Kitić, najboljoj rukometašici sveta svih vremena", Goran Milenković, izvršni direktor Dobre knjige i Rajna Dušanov, lekar nutricionista.

U Sremskoj Mitrovici, u Velikoj sali Skupštine grada, promocija je održana u četvrtak, 6. decembra. U prepunoj Sali Gradske kuće (više od 400 prisutnih u publici), prisutnima se obratila autorka dela, takođe nekadašnja rukometašica, Svetlana Vujčić, kao i Svetlana Kitić, koja je tom prilikom savetovala mlade rukometašice kako biti bolji sportista i postići veće rezultate. Ceca Kitić je tom prilikom od ženskog rukometnog kluba "Srem"dobila specijalno dizajniran kalendar.

Obe promocije su bile izuzetno uspešne i možemo se slobodno pohvaliti interesovanjem koje je knjiga probudila u javnosti.