Latinica / Ćirilica

Izaberite boju:

USD EUR

Dobra knjiga kao podrška regionalnom centru za talente

Petak, 17. jun 2011.
Dobra knjiga kao podrška regionalnom centru za talente Dobra knjiga kao podrška regionalnom centru za talente Dobra knjiga kao podrška regionalnom centru za talente Dobra knjiga kao podrška regionalnom centru za talente Dobra knjiga kao podrška regionalnom centru za talente

Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavestimo da smo uspostavili saradnju sa Regionalnim centrom za talente. 

Drago nam je što  možemo da damo našu  podršku mladim, talentovanim ljudima i obezbedimo knjige za najbolje, kao jednu od nagrada za takmičare. 

Saradnja je sklopljena na obostrano zadovoljstvi i mi se iskreno nadamo  da će sledeće godine još veći broj mladih učestvovati i pokazati svoj talenat i znanje, a mi ćemo biti tu da ih podržimo.

"U zgradi Gradske uprave na Trgu Nikole Pašića 6, 17. juna, uručene su diplome polaznicima Regionalnog centra za talente Beograd II sa 53. takmičenja i smotre istraživačkih radova talenata Srbije. Svečanost je otvorio Nemanja Radović, pomoćnik sekretara za sport i omladinu.

Nikola Srzentić, direktor Centra, zahvalio je Skupštini grada na podršci koju daje radu sa mladima, a posebno Sekretarijatu za sport i omladinu i Agenciji za evropske integracije i saradnju sa udruženjima.

Na republičkoj smotri je učestvovalo 514 učenika iz cele Srbije, od toga 41 polaznik beogradskog centra, koji su se takmičili iz 14 naučnih disciplina.  Plasman je ostvarilo 29 polaznika, dok su 23 dobila nagradu za istraživački rad. Nagrade za najuspešnije obezbedili su Jugoslovensko dramsko pozorište, izdavačka kuća „Dobra knjiga”, kompanija „Comtrade” i „English book”. - prenose: Kurir, Beoinfo, Studio B, Javni servis i mnogi drugi.