Latinica / Ćirilica

Izaberite boju:

USD EUR

Sergej Nikolajevič Lazarev

Sergej Nikolajevič Lazarev

Malo je ko od naših savremenika uspeo tako da se približi razumevanju psihologije čoveka i uzrocima njegovih bolesti i problema, kao što je to učinio Sergej Nikolajevič Lazarev.  Sergej Lazarev je poznat milionima ljudi koji žive u Rusiji i van nje, kao autor edicije knjiga „Dijagnostika karme“ i „Čovek budućnosti“. Do sada, je objavljeno je 25 knjiga.

Knjige S.N. Lazareva predstavljaju izlaganje njegovih, više od dvadeset godina istraživačkog iskustva u potpuno novoj oblasti ljudskog znanja. Reč je o sintezi nauke i religije, o sintezi pedagogije, psihologije i medicine. Njegova istraživanja nam omogućavaju da shvatimo smisao Svetih knjiga. Među onima, koji su se upoznali s njegovim knjigama, 96% čitaoca je poboljšalio svoj karakter, pogled na svet, zdravlje i sudbinu. Njegova istraživanja su jedinstvena, i poslednjih godina potvrđena od strane nauke.

Njegove knjige su o duhovnom putu razvoja čoveka. Tokom više od 20 godina, S.N. Lazarev istražuje zakone Vasione i uzajamnu vezu naših osećanja, unutrašnjeg stanja sa onim, što se dešava oko nas. U svojim knjigama, autor priča o osnovnim aspektima svog sistema, o najvažnijim zapažanjima i zaključcima koje je napravio, o najvažnijim načinima i metodama prevazilaženja problema i bolesti. U njima autor daje odgovore na najvažnija pitanja, koja su osnova za razumevanje zakona života i ljudske sudbine.

Knjige autora