Latinica / Ćirilica

Izaberite boju:

USD EUR

Milovan Mića Jovanović

Milovan Mića Jovanović

Milovan Mića Jovanović (1938-2016) se dugi niz godina bavio naučnoistraživačkim radom, a naročito problemima optimizacije i njihovom praktičnom primenom. Gimnaziju je završio u Kragujevcu a Prirodno-matematički fakultet (matematiku) u Beogradu. Kao Vodeći istraživač objavio je niz naučnih i stručnih radova iz oblasti primenjene matematike i optimizacije. Neko vreme predavao je i na fakultetu.

Bavljenje bioenergijom, radiestezijom, psihoterapijom, regresoterapijom... bilo je u početku manjeg obima i uporedo s naukom, da bi se kasnije potpuno posvetio isceliteljstvu, pisanju, držanju vežbi, predavanjima i seminarima iz domena duhovnih spoznaja.

Regresije je koristio i u isceliteljstvu, kao način za otkrivanje i nivelisanje nekih nerazrešivih trauma iz detinjstva ili prošlih života.


Objavio je sledeće: Seme kosmičkog znanja (u dva toma), Ontološke priče, Pečat na ledu, Putnici, Kraj igre, Sedma knjiga, Sedma knjiga, dopunjeno izdanje i Osma knjiga: Povratak boginje. Kroz sve ove knjige projavljuje se i njegova supruga Marija, bilo kao koautor, saradnik u istraživanju, književni lik ili kritičar nekih njegovih stavova.

Više informacija o Milovanu Mići Jovanoviću možete pronaći na www.milovanmicajovanovic.rs

Knjige autora