Latinica / Ćirilica

Izaberite boju:

USD EUR

Sirove slasti

Cena : 495,00 RSD
Količina:

Veliki broj najnovijih istraživanja pokazao je da najveću korist za ljudski organizam čini hrana koju konzumiramo u sirovom obliku, a to se odnosi na sirovo voće, povrće i žitarice.

Ishrana sirovim voćem i povrćem utiče na smanjenje kiselosti u organizmu i vraća pH vrednost u nivo blage alkalnosti. Pokazalo se da je kiselost organizma u velikom delu uzrok mnogih oboljenja i hroničnih bolesti koje možemo da sprečimo i lečimo vraćanjem tela u prirodnu ravnotežu.

Osim toga, kuvanjem namirnice gube veliki deo svoje hranljive vrednosti, jer se neki vitamini, minerali i enzimi delovanjem toplote uništavaju ili gube u tečnosti, ili se njihova količina nakon termičke obrade značajno smanjuje, a predstavljaju najznačajnije faktore koji usklađuju metabolizam i promenu supstanci u ćelijama.

Ovaj priručnik ne savetuje Vam da potpuno napustite svoj dosadašnji način ishrane, već da u ishranu unesete više korisnih i zdravih namirnica, koje Vaše telo može da iskoristi i da postepeno vratite telo u prirodnu ravnotežu.

Ovi jednostavni recepti, kao i osnovni pribor za pripremu koji smo opisali u uvodu, pomoći će vam da počnete neograničeno da uživate u hrani koja čini dobro Vašem organizmu.

Čitaj dalje

Detaljne informacije o knjizi:

Autor: Neven Borić - urednik
ŽanrZdravlje, medicina
Izdavač: Begen comerc
ISBN:978-86-6345-005-9
Br. strana:105
Povez:broširan
Jezik:Srpski
Pismo:Latinica
Format:20cm
Dodaj u listu želja Preporuči prijatelju

Sirove slasti

Cena : 495,00 RSD
Količina:

Veliki broj najnovijih istraživanja pokazao je da najveću korist za ljudski organizam čini hrana koju konzumiramo u sirovom obliku, a to se odnosi na sirovo voće, povrće i žitarice.

Ishrana sirovim voćem i povrćem utiče na smanjenje kiselosti u organizmu i vraća pH vrednost u nivo blage alkalnosti. Pokazalo se da je kiselost organizma u velikom delu uzrok mnogih oboljenja i hroničnih bolesti koje možemo da sprečimo i lečimo vraćanjem tela u prirodnu ravnotežu.

Osim toga, kuvanjem namirnice gube veliki deo svoje hranljive vrednosti, jer se neki vitamini, minerali i enzimi delovanjem toplote uništavaju ili gube u tečnosti, ili se njihova količina nakon termičke obrade značajno smanjuje, a predstavljaju najznačajnije faktore koji usklađuju metabolizam i promenu supstanci u ćelijama.

Ovaj priručnik ne savetuje Vam da potpuno napustite svoj dosadašnji način ishrane, već da u ishranu unesete više korisnih i zdravih namirnica, koje Vaše telo može da iskoristi i da postepeno vratite telo u prirodnu ravnotežu.

Ovi jednostavni recepti, kao i osnovni pribor za pripremu koji smo opisali u uvodu, pomoći će vam da počnete neograničeno da uživate u hrani koja čini dobro Vašem organizmu.

Dodaj komentar

Da bi ostavio komentar treba da budeš prijavljen Prijavi se

Povezani proizvodi

Knjige na osnovu tvog interesovanja

Za prikaz knjiga koje će te zanimati potrebno je da se prijaviš Prijavi se Prednosti prijave i otvaranja DK naloga?