Latinica / Ćirilica

Izaberite boju:

USD EUR

Med - hrana i lek

Cena : 132,00 RSD
Količina:

Ova knjiga posvećena je raznim načinima lečenja medom, koji deluju u prvom redu na fizičko telo čoveka, utiče na njegovo ozdravljenje, čišćenje i podmlađivanje.

Veoma je značajno da ljudi u svoje dnevne obroke uvode med u kombinaciji sa sirćetom od jabuka i drugim prirodnim proizvodima.

Med i drugi pčelinji proizvodi predstavljaju pravo bogatstvo prirodnih šećera, vitamina, minerala, esencijalnih aminokiselina, enzima, belančevina, eteričnih ulja, biljnih antibiotika, hormona.

Odavno je poznato da primena meda daje dobre rezultate kod kardiovaskularnih oboljenja i oboljenja disajnih puteva, ginekoloških i problema sa varenjem, sa bubrezima i mnogih drugih. Ali med treba znati pravilno dozirati.

Iz sadržaja knjige:

  • Hranljiva i lekovita svojsrtva meda
  • Nabavka i provera čistoće meda
  • Kako nastaje med
  • Terapiaj medom, lekovita svojstva i primene drugih pčelinjih proizvoda
  • Propolis, matični mleč, polen, Pčelinji vosak
  • Recepti za sparvljanje preparata od meda i drugih pčelinjih proizvoda
  • Protiv bolesti pluća, krvi, srca, krvotoka, bolesti bubrega, jetre, mokraćnih puteva, akutnih i hroničnih zapaljenskih bolesti, reume, žlezda, brotiv bolesti i promena kože i služokože, kozmetika, med i krvne grupe, struktura namernica po krvnim grupama
Čitaj dalje

Detaljne informacije o knjizi:

Autor: Nada Jokić Stefanović, Miroslav Ostojić
ŽanrZdravlje, medicina
Izdavač: Beoknjiga
ISBN:978-86-87335-23-3
Br. strana:95
Povez:Broširan
Serijal:Lečenje prirodnom medicinom
Jezik:Srpski
Pismo:Latinica
Format:17cm
Datum izdavanja:2017.
Dodaj u listu želja Preporuči prijatelju

Med - hrana i lek

Cena : 132,00 RSD
Količina:

Ova knjiga posvećena je raznim načinima lečenja medom, koji deluju u prvom redu na fizičko telo čoveka, utiče na njegovo ozdravljenje, čišćenje i podmlađivanje.

Veoma je značajno da ljudi u svoje dnevne obroke uvode med u kombinaciji sa sirćetom od jabuka i drugim prirodnim proizvodima.

Med i drugi pčelinji proizvodi predstavljaju pravo bogatstvo prirodnih šećera, vitamina, minerala, esencijalnih aminokiselina, enzima, belančevina, eteričnih ulja, biljnih antibiotika, hormona.

Odavno je poznato da primena meda daje dobre rezultate kod kardiovaskularnih oboljenja i oboljenja disajnih puteva, ginekoloških i problema sa varenjem, sa bubrezima i mnogih drugih. Ali med treba znati pravilno dozirati.

Iz sadržaja knjige:

  • Hranljiva i lekovita svojsrtva meda
  • Nabavka i provera čistoće meda
  • Kako nastaje med
  • Terapiaj medom, lekovita svojstva i primene drugih pčelinjih proizvoda
  • Propolis, matični mleč, polen, Pčelinji vosak
  • Recepti za sparvljanje preparata od meda i drugih pčelinjih proizvoda
  • Protiv bolesti pluća, krvi, srca, krvotoka, bolesti bubrega, jetre, mokraćnih puteva, akutnih i hroničnih zapaljenskih bolesti, reume, žlezda, brotiv bolesti i promena kože i služokože, kozmetika, med i krvne grupe, struktura namernica po krvnim grupama

Dodaj komentar

Da bi ostavio komentar treba da budeš prijavljen Prijavi se

Povezani proizvodi

Knjige na osnovu tvog interesovanja

Za prikaz knjiga koje će te zanimati potrebno je da se prijaviš Prijavi se Prednosti prijave i otvaranja DK naloga?