Latinica / Ćirilica

Izaberite boju:

USD EUR

Čigota kuvar

Cena : 1.490,01 RSD
Količina:

Čigota kuvar namenjen je svima koji žele da budu vitki i zdravi, ali prvenstveno osobama koje imaju značajniji višak kilograma.

Bez obzira na to kakva su čija prethodna iskustva, jednomesečna korektna primena Čigota jelovnika garantovano će dovesti do vidljivih i vrlo motivišućih rezultata. 

Opšti principi koji važe za sve recepte u ovom kuvaru su: niska kaloričnost, bogatstvo u visoko vrednim belančevinama, mineralima i vitaminima, visoka sadržajnost u dijetnim vlaknima koja potiču iz kvalitetnog voća, povrća i integralnih žitarica, i potpuno odsustvo kuhinjske soli.

Predstavljena jela su jednostavna za spravljanje i laka za podnošenje. Iz opisa njihovog pripremanja uočljivo je da se koriste tzv. zdravi načini, s ciljem da se očuva biološka raspoloživost namirnica, tj. obilje važnih sastojaka u njima. Aromatičnost i ukus jela postiže se dodavanjem začinskih biljaka, bilo u svežem ili sušenom stanju. 

Čitaj dalje

Detaljne informacije o knjizi:

Autor: Svetlana Filipović-Ršumović
ŽanrZdravlje, medicina
Izdavač: Čigoja
ISBN:978-86-905507-8-4
Br. strana:150
Povez:tvrd
Jezik:Srpski
Pismo:Latinica
Format:21cm
Datum izdavanja:2015.
Dodaj u listu želja Preporuči prijatelju

Čigota kuvar

Cena : 1.490,01 RSD
Količina:

Čigota kuvar namenjen je svima koji žele da budu vitki i zdravi, ali prvenstveno osobama koje imaju značajniji višak kilograma.

Bez obzira na to kakva su čija prethodna iskustva, jednomesečna korektna primena Čigota jelovnika garantovano će dovesti do vidljivih i vrlo motivišućih rezultata. 

Opšti principi koji važe za sve recepte u ovom kuvaru su: niska kaloričnost, bogatstvo u visoko vrednim belančevinama, mineralima i vitaminima, visoka sadržajnost u dijetnim vlaknima koja potiču iz kvalitetnog voća, povrća i integralnih žitarica, i potpuno odsustvo kuhinjske soli.

Predstavljena jela su jednostavna za spravljanje i laka za podnošenje. Iz opisa njihovog pripremanja uočljivo je da se koriste tzv. zdravi načini, s ciljem da se očuva biološka raspoloživost namirnica, tj. obilje važnih sastojaka u njima. Aromatičnost i ukus jela postiže se dodavanjem začinskih biljaka, bilo u svežem ili sušenom stanju. 

Dodaj komentar

Da bi ostavio komentar treba da budeš prijavljen Prijavi se

Povezani proizvodi

Knjige na osnovu tvog interesovanja

Za prikaz knjiga koje će te zanimati potrebno je da se prijaviš Prijavi se Prednosti prijave i otvaranja DK naloga?