Latinica / Ćirilica

Izaberite boju:

USD EUR

Šljiva, bre

Cena : 5.500,00 RSD
Količina:
Dvojezično srpsko-engledsko izdanje na preko 400 strana multidisciplinarno se bavi šljivom, od botanike, voćarstva i medicine, do istorije, etnologije i umetnosti, od najstarijih pisanih izvora do današnjih dana. Sve to nalazi se među koricama jedne knjige koja je objedinila nauku, istoriju, publicistiku i kulinarstvo. Lazić je sistematizovao i analitički obradio, praktično, sva dosadašnja znanja o šljivi. Ali lepota ove knjige nije samo u obilju slika i podataka, već u autorovom umeću da ih saopšti jezikom razumljivim svim čitalačkim slojevima. I kada navodi istorijske ili naučne izvore i kada piše vlastiti recept "pečenog pileta za lenštine", Petar Lazić je jasan, duhovit i decidan. Ničega suviše, ali svega dovoljno u monografiji Šljiva, bre koja će sigurno obradovati sve koji vole šljivu, ili njene proizvode (a mnogo je takvih u Srbiji).
Čitaj dalje

Detaljne informacije o knjizi:

Autor: Petar Lazić
ŽanrPoljoprivreda
Izdavač: Službeni glasnik
ISBN:978-86-7549-721-9
Br. strana:376
Povez:tvrd
Dodaj u listu želja Preporuči prijatelju

Šljiva, bre

Cena : 5.500,00 RSD
Količina:
Dvojezično srpsko-engledsko izdanje na preko 400 strana multidisciplinarno se bavi šljivom, od botanike, voćarstva i medicine, do istorije, etnologije i umetnosti, od najstarijih pisanih izvora do današnjih dana. Sve to nalazi se među koricama jedne knjige koja je objedinila nauku, istoriju, publicistiku i kulinarstvo. Lazić je sistematizovao i analitički obradio, praktično, sva dosadašnja znanja o šljivi. Ali lepota ove knjige nije samo u obilju slika i podataka, već u autorovom umeću da ih saopšti jezikom razumljivim svim čitalačkim slojevima. I kada navodi istorijske ili naučne izvore i kada piše vlastiti recept "pečenog pileta za lenštine", Petar Lazić je jasan, duhovit i decidan. Ničega suviše, ali svega dovoljno u monografiji Šljiva, bre koja će sigurno obradovati sve koji vole šljivu, ili njene proizvode (a mnogo je takvih u Srbiji).

Dodaj komentar

Da bi ostavio komentar treba da budeš prijavljen Prijavi se

Povezani proizvodi

Knjige na osnovu tvog interesovanja

Za prikaz knjiga koje će te zanimati potrebno je da se prijaviš Prijavi se Prednosti prijave i otvaranja DK naloga?