Latinica / Ćirilica

Izaberite boju:

USD EUR

Čarobna kuhinja - 100 recepata 8 i 9

Pred vama je devetnaesta knjiga "Čarobne kuhinje", a peta iz edicije "100 recepata", sa objedinjenim receptima iz knjiga "Domaća kuhinja" i "Ukusi Mediterana 2"! Kao i prethodne knjige iz ove edicije, obogaćena je novim kulinarskim idejama u vidu dvadesetak novih recepata za čorbe, kuvana jela, namaze, salate... U knjizi "Domaća kuhinja" nalazili su se recepti za teleću čorbu, proju, sarmu, musaku, bosanski lonac, rusku salatu, krempitu, princes krofne... za sve ono što našu kuhinju čini tako "našom" i posebnom i što čini da se i stranci uvek rado vraćaju ukusima naše trpeze. U novoj knjizi su iskombinovani sa receptima koji su karakteristični za mediteransko podneblje. Ishranu na obalama Sredozemnog mora karakteriše brzo pripremanje hrane pa najveći deo hranljivih materija ostaje i posle pripreme sačuvan u obroku, a obilje začina i različitih aroma čini Mediteransku kuhinju veoma ukusnom. Upravo zbog tog spoja kvaliteta, izuzetnog ukusa i jednostavnosti, Mediteranska kuhinja je popularna i često pripremana i izvan područja Mediterana. - Autor

Čitaj dalje

Detaljne informacije o knjizi:

Autor: Violeta Orešković
ŽanrKuvari
Izdavač: Amarant art
ISBN:978-86-89195-08-8
Br. strana:96
Povez:broširan
Jezik:Srpski
Pismo:Latinica
Format:20cm
Dodaj u listu želja Preporuči prijatelju

Čarobna kuhinja - 100 recepata 8 i 9

Pred vama je devetnaesta knjiga "Čarobne kuhinje", a peta iz edicije "100 recepata", sa objedinjenim receptima iz knjiga "Domaća kuhinja" i "Ukusi Mediterana 2"! Kao i prethodne knjige iz ove edicije, obogaćena je novim kulinarskim idejama u vidu dvadesetak novih recepata za čorbe, kuvana jela, namaze, salate... U knjizi "Domaća kuhinja" nalazili su se recepti za teleću čorbu, proju, sarmu, musaku, bosanski lonac, rusku salatu, krempitu, princes krofne... za sve ono što našu kuhinju čini tako "našom" i posebnom i što čini da se i stranci uvek rado vraćaju ukusima naše trpeze. U novoj knjizi su iskombinovani sa receptima koji su karakteristični za mediteransko podneblje. Ishranu na obalama Sredozemnog mora karakteriše brzo pripremanje hrane pa najveći deo hranljivih materija ostaje i posle pripreme sačuvan u obroku, a obilje začina i različitih aroma čini Mediteransku kuhinju veoma ukusnom. Upravo zbog tog spoja kvaliteta, izuzetnog ukusa i jednostavnosti, Mediteranska kuhinja je popularna i često pripremana i izvan područja Mediterana. - Autor

Dodaj komentar

Da bi ostavio komentar treba da budeš prijavljen Prijavi se

Povezani proizvodi

Knjige na osnovu tvog interesovanja

Za prikaz knjiga koje će te zanimati potrebno je da se prijaviš Prijavi se Prednosti prijave i otvaranja DK naloga?