Latinica / Ćirilica

Izaberite boju:

USD EUR

Recepti braserije Les Halles

Strategije, recepti i tehnike klasične bistro kuhinje Entoni Bordejna, uz podršku Žozea de Meirelisa i Filipa Lažonija, fotografije Robert Diskalfani.

Niko ne ume da piše o hrani i kuvanju kao Entoni Bordejn. U romanima Poverljivo iz kuhinje i Kuvareva turneja očarao je čitaoce širom sveta svojim realističnim i uzbudljivim pričama iz kuhinje. Ovoga puta, svoj jedinstveni stil i energiju pretočio je u kuvar sa receptima iz svoje njujorške braserije Les Halles.

U ovoj knjizi, obogaćenoj impresivnim fotografijama, nalazi se preko stotinu recepata za preukusna jela klasične bistro kunjinje, među kojima su: bisque od jastoga, cassoulet, boueuf bourguignon i creme brulee. Svaki recept je propraćen Entonijevim mudrostima, što ovaj kuvar čini sjajnim štivom - i za čitanje i za pripremu vrhunske hrane.

"Pisac i kuvar, čuven po svojim opaskama koliko i po steak frites" - New York Times

"Neko zna da kuva, neko zna da piše. Entoni Bordejn ima tu sreću da izvanredno radi i jedno i drugo." - Eve

Čitaj dalje

Detaljne informacije o knjizi:

Autor: Entoni Bordejn
ŽanrKultura, religija
Izdavač: Booking
ISBN:978-86-7806-313-8
Br. strana:303
Povez:Broširan
Prevodilac:Marija Šaponja
Jezik:Srpski
Pismo:Latinica
Format:23cm
Datum izdavanja:decembar 2015.
Dodaj u listu želja Preporuči prijatelju

Recepti braserije Les Halles

Strategije, recepti i tehnike klasične bistro kuhinje Entoni Bordejna, uz podršku Žozea de Meirelisa i Filipa Lažonija, fotografije Robert Diskalfani.

Niko ne ume da piše o hrani i kuvanju kao Entoni Bordejn. U romanima Poverljivo iz kuhinje i Kuvareva turneja očarao je čitaoce širom sveta svojim realističnim i uzbudljivim pričama iz kuhinje. Ovoga puta, svoj jedinstveni stil i energiju pretočio je u kuvar sa receptima iz svoje njujorške braserije Les Halles.

U ovoj knjizi, obogaćenoj impresivnim fotografijama, nalazi se preko stotinu recepata za preukusna jela klasične bistro kunjinje, među kojima su: bisque od jastoga, cassoulet, boueuf bourguignon i creme brulee. Svaki recept je propraćen Entonijevim mudrostima, što ovaj kuvar čini sjajnim štivom - i za čitanje i za pripremu vrhunske hrane.

"Pisac i kuvar, čuven po svojim opaskama koliko i po steak frites" - New York Times

"Neko zna da kuva, neko zna da piše. Entoni Bordejn ima tu sreću da izvanredno radi i jedno i drugo." - Eve

Dodaj komentar

Da bi ostavio komentar treba da budeš prijavljen Prijavi se

Povezani proizvodi

Knjige na osnovu tvog interesovanja

Za prikaz knjiga koje će te zanimati potrebno je da se prijaviš Prijavi se Prednosti prijave i otvaranja DK naloga?